Na Velesajmu otvoren Proljetni sajam

Sadržajno su objedinjena četiri tematska međunarodna projekta.

Sajam koji se održava pod sloganom Obnovimo Hrvatsko Gospodarstvo otvoren je od danas, 4. travnja te se održava do 7. travnja. Podsjetimo, Proljetni sajam opet se održava nakon šest godina koliko je prošlo od zadnjeg.

Sadržajno su objedinjena četiri tematska međunarodna projekta.

“Očekuju nas četiri tematski redizajnirana i koncepcijski te komunikacijski posložena sajamska projekta na temu zaštite okoliša, komunalne opreme, graditeljstva i opremanja, klimatizacije i grijanja, obrade pitkih voda, energetike te zaštite osoba i imovine. Ovi sajmovi nisu se održavali od 2013. godine u ovome obliku. Osjećajući puls gospodarstva na ovim područjima Zagrebački velesajam je u skladu sa svojom poslovnom strategijom jačanja sajamske djelatnosti pokrenuo ponovno ove projekte.” rekla je voditeljica Podružnice Zagrebački velesajam, Dina Tomšić.

Predstavit će se 146 izlagača iz 22 zemlje. A izložbeni segment sajma upotpunjen je konferencijskim programom s ciljem susreta domaćih i inozemnih gospodarstvenika.

-Posebnost ovih sajmova jest što su oni poslovnog profila, i taj format dugo godina nije bio predstavljan. Buissnes 2 Buissnes orijentacija ogleda se ne samo u prezentaciji izlagača specijaliziranih sektora. Radi se o gospodarstvenicima iz specijaliziranih struka, znanstvenih institucija ali i institucionalnih potpornih organizacija koji su s nama na sajmu. Prateći program tako je, usudila bih se reći jači od izložbenog.- rekla je Tomšić

Također je napomenula kako se ovim projektom jača hrvatsko gospodarstvo. Radnici koji su na zavodu za zapošljavanje imat će se priliku predstavit gospodarstvenicima svoje vještine i sposobnosti kako bi pronašli novi posao.


Komentari