NA SLJEME: Pridružite se planinarskoj šetnji i napravi korak više za zdravlje!

Move4Helath

Pozivamo sve zaljubljenike u prirodu, aktivne i rekreativne planinare da se priključe u planinarskoj šetnji Leustekovom stazom na Sljemenu 23. travnja 2016. s početkom u 9:30h i naprave dodatni korak za zdravlje!

Bilo da se prvi put želite odvažiti na planinarenje ili ste već aktivni planinar, ovo je prilika za sve!  Sudionici će biti podijeljeni prema intenzitetu grupa i planinarenje će se održati na dobro poznatoj i manje zahtjevnoj, Leustekovoj stazi, s usputnim stajanjima.  Tijekom planinarske šetnje, sudionici će imati priliku susresti se sa šumskim vilama i vilenjacima, sudjelovati u potrazi za blagom, jer će ih na samom vrhu dočekati nagrade, a dodatno će se osigurati i vrijeme za okrjepu i savjetovanje s kondicijskim trenerima i fizioterapeutima koji će omogućiti da vaša planinarska šetnja bude zabavna ali i sigurna za psihofizičku tjelesnu spremnost.

Planinarenje kao stil života privlači i mlađe generacije

Brojne su prednosti planinarenja – boravak na svježem zraku, jačanje mišića cijelog tijela, jačanje samopouzdanja i oslobađanje od stresa; ispunjava energijom i zadovoljstvom te omogućuje nova poznanstva i sklapanje prijateljstva. Planinarenje je stil života i zdrava aktivnost za tijelo, stoga je postao sve popularniji sport i kod mladih, koji danas okuplja sve generacije. Ako ste mislili propustiti ovaj događaj i sami krenuti u šetnju neki drugi dan, nemojte odgađati i pridružite se u akciji, uživajte u svakom koraku i ne zaboravite da je planinarenje aktivan način odmora za tijelo!


Komentari