Na Sleme, na Sleme.. na Pet Trekking! Pridružite se slavnim sportašima u utrci s ljubimcima

Screenshot

Ove subote, 21. rujna omiljeno zagrebačko izletište PP Medvednica ugostit će prvu humanitarno sportsko rekreativnu utrku za vlasnike pasa i ostalih kućnih ljubimaca – Pet Trekking.

Ovo jedinstveno događanje održava se pod sloganom ‘Hodajmo za one koji ne mogu’, a cilj mu je prikupiti sredstva za liječenje pasa štićenika Udruge za zaštitu životinja Noina Arka koji su zbog raznih oštećenja i zdravstvenih tegoba trenutno nepokretni, prenosi Večernji list.

Osim humanitarne poruke organizatori prvog hrvatskog Pet Trekinga žele potaknuti sve vlasnike kućnih ljubimaca u gradu Zagrebu, ali i čitavoj Hrvatskoj da više vremena posvete kretanju i boravku u prirodi sa svojim ljubimcima.

Utrku podržavaju brojni sportaši i osobe iz javnog života. Tako će se Pet Trekkingu pridružiti Tin Srbić, Robert Prosinečki, Slaven Rimac, Ratko Štritof, Aleksandar Petrović i brojni drugi. Svi oni sudjelovat će u ovoj akciji i družiti se sa sudionicima i njihovim ljubimcima, dok će moderator ovog humanitarno sportskog događanja biti još jedno veliko ime domaće sportske scene, omiljeni sportski komentator Božo Sušec!

Start utrke bit će označen u 11.00 sati na lokaciji Šestinski Lagvić, a cilj će biti na tri kilometra udaljenoj lokaciji Kraljičin Zdenac. Natjecateljski karakter utrke simbolične je prirode pa će nagrade za sudjelovanje i trud dobiti svi sudionici.

Uz rekreaciju s ljubimcima, na Kraljičinom Zdencu održavat će se popratni zabavni program.

Screenshot


Komentari