NA OVAJ OGLAS ZA POSAO SMIJE SE CIJELA HRVATSKA: Imate li se hrabrosti prijaviti?!

Streetview

O ovoj ponudi bi trebalo dobro razmisliti.

Jeste li ikada poželjeli zasjesti u najvažniju fotelju u Hrvatskoj, onu premijersku? E, sada imate priliku. Na portalu za oglašavanje poslova, posao.hr., danas je osvanula zanimljiva ponuda. Naime, u oglasu stoji kako se potražuje premijer Republike Hrvatske, a rok za prijavu jest 15 dana. Naravno, riječ je o šali, no, netko si je dao ozbiljnijeg truda sastaviti detaljan opis dužnosti koje bi budući premijer trebao izvršavati, kao i kvalifikacije koje bi trebao zadovoljavati. Ponuda premijerskog posla proširila se društvenim mrežama brzinom svjetlosti, a ljudi su odlično prihvatili zafrkanciju na račun trenutnog stanja u državi.

Kako se već tjednima HDZ, SDP i MOST natežu oko koaliranja i definiranja novog mandatara, nekome je očito dozlogrdilo čekati da se mišljenja sinkroniziraju pa je odlučio stvar uzeti u svoje ruke i potražiti novog premijera preko interneta.

U svakom slučaju, anonimac nas je svojim oglasom dobro nasmijao, ali nam je dao i na razmišljanje što bi bilo kada bi se premijer tražio ovakvim putem.

Oglas za premijersku poziciju

oglas premijer

premijer oglas

http://www.posao.hr/oglasi/premijer-republike-hrvatske-m-z/399090/


Komentari