‘NA BICIKL MOŽE ZABORAVITI’ Pavičić Vukičević otkrila što očekuje Tomaševića nakon predaje vlasti: ‘Popit ćemo kavicu’

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Čelnik platforme Možemo! Tomislav Tomašević ovoga petka, primopredajom vlasti, službeno postaje gradonačelnik Zagreba. Obnašateljica dužnosti Jelena Pavičić Vukičević zajedno sa suradnicima predat će mu ključeve grada, a za Dnevnik Nove TV otkrila je što očekuje sutra.

“Ne očekujem poklone ni cvijeće, ali tu ćemo popit kavicu i to je to”, kaže Pavičić Vukičević i dodaje da će Tomašević dobiti potrebna izvješća. Navodno se radi o tisućama stranica.

“Mislim da se radi o tisućama stranica, od bilanci do ugovora i preuzete obveze kreditiranje i slično. Nema nagaznih mina”, ističe.

Pavičić Vukičević kaže kako ona u tri mjeseca obnašanja dužnosti gradonačelnice nije imala problema s likvidnošću te se nada da će kao što je ona, novi gradonačelnik odrađivati svoje obveze. Kada je riječ o suradnji s premijerom Andrejem Plenkovićem i Vladom, ističe kako bi Tomaševiću bilo najbolje da je dobar s ministrom financija Zdravkom Marićem, ali i da mora biti dobar sa svima.

Foto: Davorin Visnjic/pixsell

Komentirala je i Tomaševićeve želje da na posao dolazi biciklom, poručivši mu da zaboravi na to.

“Mislim da će mu bicikl narednih godina nedostajati”, kaže Pavičić Vukičević, a s obzirom na to da je uz Bandića grad vodila gotovo 20 godina, otkrila je koje odgovornosti ta funkcija nosi sa sobom.

“24 sata živiš za Zagreb. Apsolutno. Kao i svi do sada. To je najljepši osjećaj”, zaključila je sa smiješkom na licu.


Komentari