MUŠKARAC KOJI JE GOTOVO UBIO BEBU: Izašao pred suca, dobio maksimalnu kaznu i poručio ovo (FOTO)

Goran Stanzl/PIXSELL

Ima zabranu korištenja međunarodne vozačke dozvole B kategorije u iduće dvije godine, a mora platiti i sudske troškove.

M.S. (1970.) koji je u subotu ujutro skrivio prometnu nesreću u zagrebačkoj Ilici pritom umalo usmrtivši nekoliko ljudi, među kojima i oca s bebom u kolicima, pred istražnim je sucem priznao krivicu te iskazao kajanje za sve za što ga se tereti, izvijestili su s Prekršajnog suda u Zagrebu, piše net.hr.

>>> DRŽAVLJANIN SRBIJE NAPUHAO 1,77 PROMILA: Policija otkrila nove detalje o vozaču koji je skoro ubio bebu u kolicima (FOTO)

Četrdesetšestogodišnjeg državljanina Srbije teretilo se tako za vožnju u alkoholiziranom stanju (15.000 kuna), upravljanje vozilom s nevažećom prometnom dozvolom (1.000 kuna), jer nije koristio sigurnosni pojas (500 kuna) te za izazivanje prometne nesreće u kojoj ima ozlijeđenih osoba (2300 kuna).

Facebook/Zagreb.info
Facebook/Zagreb.info

‘Izrekli smo maksimalnu kaznu’

”Naglašavamo da su okrivljeniku za počinjena djela prekršaja izrečene kazne u maksimalnim iznosima propisanim Zakonom o sigurnosti prometa na cestama te da mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom izrečena u maksimalnom trajanju predviđenom Prekršajnim zakonom”, stoji u priopćenju Prekršajnog suda u Zagrebu.

Zbog svih navedenih prekršaja sudac mu je izrekao jedinstvenu novčanu kaznu od 18.800 kuna te mu zabranio korištenje inozemne vozačke dozvole B kategorije u trajanju 2 godine. Obvezan je nadoknaditi i trošak prekršajnog postupka u ukupnom iznosu od 932,75 kuna.

>>> KAMERE SNIMILE TATU HEROJA: Pogledajte kako je otac bebi spasio život u samo jednoj sekundi! (VIDEO)

>>> OVO JE LICE ČOVJEKA KOJI JE SKORO UBIO OCA S BEBOM! PITALI SU GA: ‘Što se dogodilo?’, a njegov odgovor će vas šokirati (FOTO)


Komentari