MRAK TARITAŠ OPLELA PO BANDIĆU: Njegov mandat je kao duga veza, shvatite na kraju da postoji nešto drugo

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bivša ministrica graditeljstva, Anka Mrak Taritaš, progovorila je što misli o Bandiću i predstojećim izborima. 

Anka Mrak Taritaš, moguća Bandićeva protukandidatkinja na lokalnim izborima u Zagrebu, rekla je za N1 da joj uopće nije aktualna tema o tome hoće li ona ili neće biti kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, i čiju će podršku imati. “Nije tema podržati osobu A, B ili C. Tema su građani i građanke Zagreba, da na izbore idu najbolji kandidati, i da izaberu ono što je za njih najbolje. Ono što je u zagradi, koja stranka, to nije presudno građanima, ali dobar kandidat će sigurno biti”, rekla je Mrak Taritaš. Podsjećamo, SDP-ov Gordan Maras gostovao je jutros u Novom danu, gdje je među ostalim pozvao Mrak Taritaš da zajedno krenu u osvajanje Zagreba. 

Tema će to biti za jesen, hoćemo li surađivati. Krenula sam prva jer želim pokazati da postoji drugačiji način upravljanja Zagrebom,” istaknula je Mrak Taritaš, nakon čega se osvrnula na mandat aktualnog gradonačelnika Milana Bandića koji mu je već četvrti po redu.

Bandić upravlja 16 godina gradom. To je kao da ste u vezi i mislite da je sve u redu, pa idete dalje. A onda vam se otvori slika da postoji nešto drugo. Mislim da je Zagreb upravo došao do toga”, rekla je Mrak Taritaš za N1.

>>>ZBOG OVOG BI MOGAO IZGUBITI FOTELJU: Mrak Taritaš otkrila tajni plan za svrgavanje Bandića!

>>>BUDUĆA ZAGREBAČKA GRADONAČELNICA? Mrak Taritaš ima plan za Bandićevo micanje

 


Komentari