‘Možemo! je po meni izgubio moment’ Komunikacijska stručnjakinja o aktualnoj vlasti

Foto: N1 screenshot

Komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić gostovala je u N1 Studiju uživo gdje je komentirala  aktualnu političku situacija u Zagrebu.

“Možemo! je po meni izgubio moment, očekivanja su bila nerealno visoka, a ispunjenje očekivanja nerealno nisko. Izgubili su oštricu koju su kao glasna opozicija imali. Njihova sudbina ovisi o tome što će se u Zagrebu događati. Velik problem kod njih je to što je njihova efikasnost niska, sve se u Zagrebu događa presporo”, rekla je Mamić o aktualnoj gradskoj vlasti.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Što se pak tiče obnove Zagreba Mamić smatra da je zgrada u Đorđićevoj u kojoj je poginula 16-godišnja djevojčica, svojevrsni simbol loše obnove Zagreba.

“Kad govorimo o obnovi, dovoljno je otići do zgrade u Đorđićevoj, koja je svojevrsni simbol zagrebačkog potresa gdje je poginula djevojčica od 16 godina, kuća još stoji, prijeti prolaznicima. Stalno čujemo da nisu riješeni vlasnički odnosi – za rušenje zgrade koja ugrožava život vlasnički listovi su irelevatni. Centar Zagreba je u derutnom stanju. Država je neefikasna, sve predugo traje, a ljudi koji žive u Petrinji, Glini i malim mjestima već drugu zimu u kontejnerima, nije ni pristojno govoriti o tome da obnova ide i što je sve napravljeno”, smatrra Mamić.

Foto: Zagreb.info

O raspravi oko Fonda solidarnosti i prepucavanja premijera Pleknovića i gradonačelnika Tomaševića Ankica Mamić kaže da građane ne zanimaju rasprave već rješenja.

Komentari