MOŽE LI POBIJEDITI BANDIĆA? Stranački kolega odbio se kladiti na Bernardića

Facebook

Peđa Grbin gostovao je kod Sanjina Španovića i glatko odbio njegovu ponudu.

Voditelj emisije Veto ponudio je okladu SDP-ovom Grbinu na Bernardića, no on novce na svog kolegu nije htio staviti ni u humanitarne svrhe.

Zanimljiva situacija dogodila se krajem emisije Veto Sanjina Španovića na Jabuci TV prošlog petka u kojoj je gostovao saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin. Naime, Grbin se, upitan što će SDP s lokalnim izborima za godinu dana obzirom da im situacija nije bajna odmah usprostavio mišljenju voditelja Španovića kako Zagreb ne mogu osvojiti.

“Zašto mislite da Zagreb ne možemo dobiti? – rekao je Grbin odbivši Španovićevu konstataciju da Bernardić ne može pobjediti Bandića. Na kraju Grbin je odbio prihvatiti predloženu okladu na Bernardića. Španović mu je ponudio da se klade, te kako on bi u tom slučaju stavio novac na opciju da Bernardić ne može pobjediti Bandića.

“Ja se inače nikad ne kladim, ali mislim da kolega Bernardić uz malo truda i malo jačeg nastupa i dogovora s koalicijskim partnerima ipak ima šanse. Imamo čitav niz stranaka s kojima radimo. S kojima, barem u pogledu Zagreba, dijelimo uvjerenje da je ova vlast loša za Zagrepčane. SDP i HNS moraju dogovoriti međusobnu podršku onog kandidata koji će ući u drugi krug “, rekao je Grbin koji se na svog kolegu Bernardića nije želio okladiti niti na ponudu da ulog ode u humanitarne svrhe.

“Ne kladim se jer imam toliku nisku izgubljenih oklada pa sam odlučio da to više nema smisla”, kazao rekao je Grbin i odbio pružiti ruku voditelju.


Komentari