‘MOŽDA JE OTETA’ Obitelj nestale Nine Perić u strahu: ‘Nitko od njenih prijatelja nije iz Međimurja’

Photo: Facebook

Prošlo je pet dana od nestanka Nine Perić, Zadranke sa zagrebačkom adresom. Obitelj 26-godišnjakinje već danima ne spava, a činjenica da je Ninin ugašen mobitel policija pronašla u okolici Međimurja izazva dodatni strah. Sestrična nestale djevojke Nora rekla je da su se posljednji put čule u četvrtak i razgovor nije sugerirao da će nestati.

“Mi ne znamo što se dogodilo, zato i molimo pomoć nadležnih institucija, ali i medija. Svaka informacija je dobrodošla, no nažalost još ne raspolažemo s ičim dovoljno kvalitetnim”, rekla je Nora za Večernji i dodala da Međimurje ne može povezati kao logičan slijed kretanja. Otkrila je kako je Nina u Zagreb preselila radi studija farmacije, a do nedavno je živjela u stanu s cimericom koja se iselila. Problema, tvrdi, Nina nije imala.

“Smatram da fokus javnosti, medija i svih koji nam mogu pomoći ne smije biti na njezinim karakternim osobinama jer je to sporedno i ne bih htjela da priča krene u pogrešnom smjeru. Ne mora to biti nužno bijeg, možda je oteta. To ne možemo znati, zato i molimo pomoć”, govori zabrinuta rođakinja. Obitelj je kontaktirala sve njezine prijatelje, kao i hrvatske bolnice, no nitko nema informacije o nestaloj djevojci.

Photo: nestali.hr

“Svi smo svjesni da je Nina punoljetna, zrela i ima dovoljno godina, ali nakon nekoliko dana smo opravdano počeli strahovati. Pogotovo što je locirana u Međimurju s kojim je baš nitko od njezinih prijatelja ne može povezati”, kazala je Nora i zamolila Ninu da ako čita ovaj tekst zna da nitko nije ljut na nju i žele joj pomoći.

Podsjećamo, Nina je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu, tamnoplave oči te je jače tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu dulju jaknu s kapuljačom na kojoj su rubovi od krzna, nosila je crni kožni ruksak i bordo cipele Martens. Bilo kakve informacije o nestaloj koje bi mogle pomoći u njezinoj potrazi, prijavite policiji.

 


Komentari