Most ima iznenađenje za Zagreb: Kandidat za gradonačelnika blizak krugovima Bad blue boysa

Facebook

Zagrebački dečko, po svemu sudeći, njihov je kandidat.

Dva izvora iz Mosta potvrdila su za Zagreb.info kako je upravo Marko Sladojev njihov kandidat za čelo Zagreba.

Most simpatizira navijače plavog kluba, mogli bismo konstatirati. Naime, nakon što su za svoju PR agenciju izabrali upravo Grizli agenciju čiji je suvlasnik Thomas Bauer, čovjek respektabilne “karijere” unutar BBB – a, zadatak ustrojenja gradske organizacije te oblikovanja izbornog programa za lokalne izbore Most – ovci su također povjerili velikom Dinamovcu, Antoniju Pešutu.

Idući njihov korak mnoge će iznenaditi – naime, isprofiliralo se najizglednije ime njihovog kandidata za gradonačelnika Zagreba, Marka Sladoljeva, zagrebačkog dečka bliskog Bad blue boysima.

Marko Sladoljev/Facebook
Marko Sladoljev/Facebook

Svoje simpatije nikad nije krio

Sladoljev nikad nije krio da je navijač modrog kluba, kao niti da je veliki simpatizer navijača, pogotovo Bad blue boysa. Jedan intervju je čak iskoristio kako bi plavim dečkima čestitao 30. godišnjicu osnutka grupe uz vjeru da će dobiti borbu za pošteniji Dinamo.

“Svim navijačima želim da ustraju u borbi za pravedniji i pošteniji nogomet i da se ne daju isprovocirati ni od jedne političke opcije. S obzirom na to da sam ja navijač Dinama, svim BBB zaželio bi sretnu 30. godišnjicu osnutka. Ta je skupina u svojoj povijesti vodila različite bitke, od borbe za nacionalni identitet u komunističkoj Jugoslaviji, borbe za slobodnu Hrvatsku u Domovinskom ratu, borbu za vraćanje imena Dinamo do ove zadnje borbe za pošteniji i demokratičniji Dinamo. Kao što su sve ove bitke dobili, vjerujem da će dobiti i ovu posljednju.” izjavio je tada Sladoljev.

Javno progovara o problemima HNS-a

Sladoljev je također poznat kao jedan od rijetkih političara koji javno progovara o svim nepravilnostima u HNS -u te jasno govori da najveći huligani sjede upravo u svečanim u ložama. On također vrlo često ističe da niti jedna politička opcija nije dovoljno radila na raščišćavanju nepravilnosti u sportu pritom napominjući da su za istrage protiv Zdravka Mamića najzaslužniji navijači.

Je li Most jedina politička opcija koja će na lokalne izbore izaći obraćajući se, međuostalim, i navijačima saznat ćemo u idućih nekoliko dana no svakako bi to bio zanimljiv adut kojeg se još niti jedan političar nije sjetio.

Preostaje nam za vidjeti hoće li Most i službeno potvrditi za sada najizglednijeg kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba.

>>>SDP odustao od vlastitog kandidata, podržat će Mrak – Taritaš

>>>MRDA MU SE FOTELJA? Mikulić neće biti kandidat za Zagreb, HDZ ima dva nova asa u rukavu

 

 


Komentari