MODRIĆ U FOKUSU PRIJE VELIKE UTAKMICE: S Vatrenima ide po SP, a ovo će ga razveseliti!

Luka Modrić je trenutno u taboru hrvatske reprezentacije sasvim usmjeren na odlučujuću utakmicu u borbi za SP u Kataru, sutra protiv Rusije u Splitu, na Poljudu, a prije tog susreta, stižu zanimljive informacije vezane uz kapetana Vatrenih. Španjolski sportski list AS objavio je da je Real Madrid spreman ponuditi Modriću novi ugovor koji bi ga zadržao u madridskom velikanu nakon ljeta sljedeće godine.

Modrićev sadašnji ugovor traje do završetka sezone, a suradnja bi mogla ići dalje i nakon toga, tvrdi AS. Time bi se ispunila želja hrvatskog reprezentativnog kapetana o ostanku u Realu, gdje bi mogao i završiti karijeru.

Podsjetimo, priča o Modriću i velikom madridskom klubu bila je aktualna i tijekom protekle sezone. Dugo nije bilo dogovora o nastavku suradnje, no potpis na novi ugovor ipak je pao dok je prošla sezona bila pred završetkom, a ako je suditi po novim informacijama, novi nastavak Lukine i Realove zajedničke priče mogao bi biti ugovoren znatno brže.

Foto: Screenshot/HNS

SP u posebnom terminu

Luka Modric. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Prije nego se vrati klupskim obvezama, Modrić će sutra na Poljudu s kapetanskom vrpcom oko ruke voditi Hrvatsku u borbi za nastup na SP-u dogodine u Kataru. Vatreni će u Splitu tražiti pobjedu protiv Rusije, a ako uspiju, osigurali bi nastup na natjecanju koje će biti održano u posebnom, zimskom terminu.

S obzirom na katarske vrućine, SP će dogodine biti odigrano u studenom i prosincu, zbog čega će doći do privremenog prekida sljedeće klupske sezone. Modrić bi tada i dalje trebao biti igrač Reala, kako govore nove informacije španjolskog sportskog lista.

Ostaje nezaobilazan

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Modrić je u rujnu proslavio 36. rođendan, no i u toj dobi ostaje jedan od glavnih aduta u momčadi Reala. Ove sezone odigrao je sveukupno 11 utakmica na španjolskim terenima i u Ligi prvaka, a u tim susretima imao je tri ubilježene asistencije.

S pogledom prema nedjeljnoj utakmici protiv Rusa u Splitu, hrvatski reprezentativni kapetan ‘zagrijao’ se za ključni susret zabivši jedan od sedam golova Vatrenih u pobjedi sa 7:1 prekjučer na Malti. Modrić je u toj utakmici dobio i malo predaha nakon što ga je Zlatko Dalić povukao iz igre u ranoj fazi drugog poluvremena.


Komentari