Mladić (18) pijan sletio niz brijeg kod krapinske ambulante: Prijatelji ga bodrili

Pixabay / Ilustracija

Mladić koji je nedavno napunio 18 godina u alkoholiziranom je stanju ludovao automobilom, a zatim sletio niz brijeg sa parkirališta krapinske ambulante. Vratio se i htio još, ali ga je spriječio dolazak policije – piše 24 sata.

“Na parkiralištu kod krapinske ambulante često se okupljaju mladi i divljanja autima po gradu nisu rijetka, ali ovo jutros je bilo ekstremno. Pa mogao je nekoga usmrtiti”, rekao je čitatelj iz Krapine koji je autor snimke slijetanja Opel Corse s parkirališta.

Krapinska policija potvrdila je da je mladić koji je nedavno napunio 18 godina u alkoholiziranom stanju ludovao parkiralištem krapinskog Doma zdravlja, a nakon nekoliko pokušaja driftanja i uz bodrenje nekolicine drugih ljudi, mladić je sletio niz brijeg.

Prilikom slijetanja mladić srećom nije ozlijeđen, a na automobilu je nastala materijalna šteta. Očevid je u tijeku.

“Podno parkirališta je glavna cesta i sreća je da ujutro nije bilo prometno. Dečko se nakon slijetanja vratio i htio nastaviti s ludovanjem, ali je policija došla i zaustavila ga u naumu iako je on htio pobjeći. Ovo je strašno”, rekla je čitateljica uz snimku koja se od jutra širi Krapinom.


Komentari