MLADI SDP-ovac ISKRITIZIRAO GRADONAČELNIKA: Derutna fontana je ‘trn u oku’ Dominika Etlingera

Facebook

Fontana na Tuškancu potpuno je devastirana.

Poznato je kako gradonačelnik Bandić učestalo gradi fontane. Tako je prošlog tjedan otvorio jednu na Radničkoj, a tri kod NSK. Tada je izjavio kako smo mi daleko od Rima koji ih ima preko 240, a Zagreb tek osam.

No nisu svi oduševljeni njegovom idejom o gradnji novih fontana, dapače ukazali su mu na one već izgrađene koje stoje u jako lošem stanju.

Funkcionalna, a zapuštena fontana

Dominik Etlinger uočio je jednu zapuštenu fontanu na krovu garaže Tuškanac i istu fotografirao te uputio kritike gradonačelniku.

“Baš me zanima znate li gdje se u Zagrebu nalazi ova funkcionalna, ali zapuštena fontana? U desetak minuta koliko sam se tamo jučer zadržao nije prošao niti jedan prolaznik, pa je logično pitanje opravdanosti rada fontane na tom mjestu.”, napisao je na svome Facebook profilu mladi SDP-ov zastupnik u Gradskoj skupštini Dominik Etlinger, uz objavljenu fotografiju fontane na krovu garaže Tuškanac, pokraj košarkaškog igrališta te legendarnog i propalog “Saloona”.

Građani su se složili s Etlingerom istaknuvši kako je taj plato već skoro deset godina zapušten i totalno devastiran.

>>> ‘VATROGASAC MIKI’: Bandić objasnio zašto gradi tolike fontane

Radi se o objektu starom otprilike osam godina, a iz fotografije koju je objavio Etlinger vidljivo je da fontana zahtijeva obnovu.  Postavlja se pitanje koliko je opravdano graditi nove fontane, dok se postojeće ne održavaju, iako je početkom godine gradonačelnik Milan Bandić izjavio kako će obnoviti baš sve zagrebačke fontane.

>>> ‘BANDIĆEVE FONTANE’ PUŠTENE U RAD: Zagrebačka vodena razglednica u punom sjaju (FOTO)

>>> MANDUŠEVAC SE RASPADA, A PO GRADU NIČU FONTANE: Zašto se Bandić ne brine o simbolu grada? (FOTO)

Komentari