Mladi HSLS-ovci opleli po Bandiću: Laže i ukrao nam je ideju

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Mladi HSLS-ovci obratili su se javnosti priopćenjem u kojem se obrušavaju na gradonačelnika Milana Bandića.

Kako tvrde gradonačelnik je preuzeo njihovu inicijativu o uvođenju školskih uniformi.

”Nažalost, smeta nas nepravda i o njoj moramo progovoriti.
Napominjemo kako podržavamo svaki napor da se ova inicijativa ostvari, jer ipak nam je krajni cilj realizcija ove inicijative”, stoji u priopćenju mladeži koja dodaje da je bezobrazno i sramotno to što je Bandić iskoristio spomenutu inicijativu u svojoj predizbornoj kampanji. Predstavio se nastavljaju lažno u javnosti kao inicijator ove ideje što naprosto nije istina.

”Još jednom naglašavamo da podržavamo realizaciju ove ideje, kako u Zagrebu tako i ostatku cijele Hrvatske, ali smatramo da je isto tako nedopustivo zavaravati javnost u predizborne svrhe, pripisujući zasluge sebi. Na koncu, nije zagrebački gradonačelnik ili bilo tko iz njegove gradske administracije, dvije godine po Hrvatskoj držao javne tribine i okrugle stolove na ovu temu, nego upravo ekipa mladih ljudi koji stoje iza ove inicijative i ove stranice.

Isto tako žao nam je da se u raspravu oko uvođenja uniformi u škole, manje pitalo i slušalo one kojima je uvođenje u interesu već duže vrijeme, a više omogučilo politikanstvu i sitnim predizbornim aktivnostima i interesima.

Unaprijed se ispričavamo svim ljudima dobre volje, jer niste trebali nešto ovakvo čitati, ali nepravda boli i istinu treba znati!”, stoji u priopćenju koje potpisuju Mladi hrvatski liberali – mladi HSLS-a.

>>>Zagrepčani ih ne žele: ‘U školama nema wc papira i sapuna, a oni uvode uniforme’


Komentari