MLADENCI SVOJ DAN NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Otišli se fotkati za vjenčanje, a pauk im pokupio auto

Radnici Zagrebparkinga kazali su kako im je ovo prvi put da su mladencima odvukli automobil.

”Otišli smo u utorak na zagrebački Bundek napraviti romantične fotografije za naš vjenčani album, a kad smo se vratili, auta nije bilo”, ispričala je Josipa Pajas (23) za 24 sata. Naime, ona je s novopečenim suprugom Tomislavom (30) doživjela neugodno iznenađenje.

”Nije bilo parkirnih mjesta u blizini glavnog ulaza na Bundek, a mi smo s fotografom dogovorili fotografije u tom parku. Nekoliko auta se parkiralo tamo, a nije bilo jasnog znaka koji je zabranjivao parkiranje. Prvo slobodno mjesto smo vidjeli tek u susjednom kvartu. To nam je bilo stvarno predaleko”, ispričala je ova Zagrepčanka i dodala kako su se nakon fotografiranja kraj jezera, supružnici vratili do automobila.

”Nazvala sam fotografa i rekla mu da nema auta, da ga je pauk sigurno odvukao”, ispričala je svoju priču. Kako kaže, do njihovog automobila povezao ih je fotograf.

No, ovi simpatični Mladenci ipak nisu dopustili da im to pokvari dan i početak zajedničkog života, a ovaj događaj je fotografu dao i ideju za originalne fotografije.

”Radnici Zagrebparkinga su se čudili i rekli kako im je ovo prvi put da su mladencima odvukli automobil. Goran je predložio da se slikamo s njima. Nažalost, kaznu nam nisu poništili. Muž je platio 650 kuna” zaključuje Josipa.

>>> PREKRASNI MLADENCI ODUŠEVILI TURISTE: Anita i Ivan uljepšali Kinezima boravak u metropoli (FOTO)


Komentari