Na mjestu propalog Algoritma, otvara se nova knjižara

FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL

Svečano otvorenje knjižare bit će na adresi Gajeva 1 u srijedu 16. kolovoza.

Bivša knjižara Algoritam Profil Mozaika u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik, nekada najveća knjižara propalog knjižarskog lanca, ponovo će u srijedu otvoriti svoja vrata pod egidom nakladničke kuće Znanje, iz koje najavljuju bogat asortiman domaće i strane te prijevodne literature, multimedije i papirnice, ali i program književnih događanja, promocija i gostovanja autora.

Kako se ističe u najavi, svečano otvorenje knjižare na adresi Gajeva 1 bit će u srijedu 16. kolovoza, a u njoj će biti zastupljeni naslovi brojnih hrvatskih nakladnika, najnovija izdanja svjetskih i domaćih bestselera, publicistike i stručne literature, darovni program kao i program papirnice.

Osim toga, u knjižari će se ponovno naći veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz svih područja te bogati odjel multimedije.

U prizemlju će na velikom odjelu za djecu biti mnoštvo slikovnica, knjiga i najpopularnije društvene igre. Ljubitelji stripova moći će uživati u brojnim hrvatskim i stranim izdanjima, a bit će tu i veliki izbor kompjutorskih igara i filmskih DVD-ova.

Kako bi knjižara ponovno postala atraktivno mjesto okupljanja svih ljubitelja knjige i pisane riječi, iz Znanja najavljuju i različita događanja, promocije knjiga, gostovanja stranih i domaćih autora, te raznolike privlačne ponude za svoje čitatelje.

‘Stoga se nadamo da će Zagrepčani, kao i njihovi domaći i strani gosti u ovoj kultnoj knjižari u samom srcu grada opet pronaći voljeno mjesto koje im otvara vrata prema novim svjetovima i kojemu će se uvijek rado vraćati’, poručuju iz Znanja.

U povodu ponovnog otvaranja svoje vlastite knjižare u Zagrebu, Znanje svim kupcima od 16. do 31. kolovoza daruje 25 posto popusta na sva svoja izdanja.

>>>Algoritam propada: Najveći lanac knjižara grca u dugovima, 300 ljudi moglo bi ostati bez posla


Komentari