MJESTO GDJE MAŠTA POSTAJE STVARNOST: U centru grada čeka vas avantura života (FOTO)

FOTO: Portal Escape

Prije dva tjedna Zagreb je postao bogatiji za novo mjesto odlične zabave!

Nedostaje ti avanture i uzbuđenja? Onda imamo savršeno mjesto za tebe i tvoje prijatelje, ali i za parove i obitelji s djecom! Riječ je o novom obliku realistične timske interaktivne igrePortal Escape – u kojoj mogu sudjelovati ekipe od dva do osam članova. Ovo odlično novo mjesto nalazi se u centru Zagreba (Amruševa 8), a radi od 10 do ponoći.

Nakon puno mozganja možete se okrijepiti u Game Cafeu, fora kafiću koji će posebno svidjeti ljubiteljima društvenih igara, budući da sadrži kolekciju igara koje možete zaigrati u kafiću, a možete ih i kupiti.

Vaš svijet mašte napokon može postati stvarnost jer ste ovdje upravo vi u glavnoj ulozi, zarobljeni u sobi iz koje morate pobjeći rješavanjem niza povezanih zagonetki.

Tri dostupne spektakularne avanture:

Crna kraljica

FOTO: Portal Escape
FOTO: Portal Escape

Barbara Celjska (odnosno ‘Crna kraljica’) bila je vlasnica dvorca Medvedgrad. Bila je lijepa i lukava, kažu i okrutna, a legende kažu kako je njezino blago još uvijek zakopano pod Medvedgradom. Koja je tvoja uloga ovdje? Ti si njezin/a zatvorenik/ca koji/a mora pobjeći iz tamnice kako bi riješio/la sve trikove njezinog dvorca! Misliš da možeš? Uključi mozak i maštu i otkrij o čemu se radi!

Kocke

FOTO: Portal Escape
FOTO: Portal Escape

Doktor Malaver izmislio je Kocke kao vrhunski test uma, no samo su rijetki uspjeli otkriti sve njihove trikove i skrivene zagonetke. Što je taj doktor zapravo želio postići i zašto se vi možete naći u ovom jedinstvenom prostoru? Istražite samo… ako se usuđujete!

Tajne Don Carla

FOTO: Portal Escape
FOTO: Portal Escape

Policija dolazi za jedan sat i dokazi koje traže nalaze se u crvenoj knjižici… no gdje se ona nalazi? Ako volite krimiće, ovo je prava avantura za vas jer upravo o vama ovisi sudbina obitelji Francesco! Oprezno jer su i vaši životi možda ugroženi.

Posjetitelji koji su dosad imali priliku proći avanture naprosto su oduševljeni, od domaćih ljudi do stranaca, a ideju ocjenjuju najvišim ocjenama!

komentari
FOTO: Facebook / Portal Escape

Nama je u planu u bližoj budućnosti zaviriti u Portal Escape, razotkriti i riješiti ove zagonetke i avanture i ne sumnjamo da ćemo se oduševiti, a isto vjerujemo i za vas, stoga budite hrabri i iskušajte svoj mozak!

Za sve dodatne informacije kreativnu ekipu Portal Escapea možete kontaktirati na e-mail [email protected] ili broj 091 979 3280, a novosti pratite njihovoj službenoj Facebook stranici.

Komentari