Misteriozna smrt mladog remetinečkog zatvorenika: Obitelj ne zna što se dogodilo!

. Foto: Damir Krajac / CROPIX

Mladić koji je s majkom, bratom i sestrom bio optužen za napad na liječnika na Jordanovcu te demoliranje bolničkog inventara, preminuo je u KBC-u Zagreb.

Razlozi smrti 27-godišnjeg mladića još nisu poznati, a on je na Badnjak u komi prevezen u bolnicu Rebro iz istražnog zatvora gdje je prije dva dana preminuo, pišu vijesti.hr.

Njegovu obitelj zanima što se dogodilo u Remetincu uoči Božića kada je iz Istražnog zatvora u Remetincu s ozbiljnim ozljedama prevezen na Rebro.

“Kad su ga donijeli u bolnicu bio je natečen. Glava. Čitav je bio natečen. On se nikad nije žalio. Da je bolestan bio, da ga glava boli, nikad”, kazala je njegova majka za vijest.hr.

Mladić je u zatvoru završio zbog incidenta u bolnici na Jordanovcu kada je nakon očeve navodno sa svojom obitelji prijetio liječnicima.

Okolnosti njegove smrti još uvijek nisu poznate, a više će se znati nakon obdukcije.

“Ja nisam htjela dati svog sina na obdukciju, htjela sam kako sam ga rodila, da čitav ide takav u zemlju, ali pošto oni traže istraživanje da ide na obdukciju da se ustanovi da li je to udarac, da li je to droga, da li je nešto fizički bilo”, dodala je njegova majka.


Komentari