Mislite da su ženske vještine upravljanja u kriznim vremenima prava znanost? Jesu, a ovdje ćete naučiti sve o njima!

Foto: Promo

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, objavila je program za svoje treće izdanje koje će 25. ožujka 2021. online okupiti vodeće svjetske i domaće lidere.

Krovna tema ovogodišnje konferencije su ženske vještine upravljanja u izvanrednim, kriznim vremenima, ali i dugoročna važnost korištenja soft vještina u učinkovitom upravljanju ljudskim potencijalima kako bi se postigli zavidni poslovni rezultati te osiguralo visoko zadovoljstvo zaposlenika.

Konferenciju će otvoriti međunarodna konzultantica Laura Tynan, koja će podijeliti svoja iskustva o tome koje su vještine vođenja potrebne u pretežito muškom svijetu, a da žene pritom ne postanu „muškarac u suknji“. Ellen Rogin, svjetski poznata financijska stručnjakinja u svom govoru će se posvetiti razlikovnim prednostima ženskog pristupa upravljanju novcem, dok će Anita Šulentić iz Amm Global Instituta govoriti o ulozi ženske intuicije u kreativnoj industriji 21. stoljeća.

Utjecaj Covid krize osjetile su na prvim linijama industrije ljekarništva, ali i telekomi koji su u brzom roku morali osigurati visoku povezanost svijeta koji je preko noći postao online. O tome kako su prevladali izazove kroz ženske vještine vodstva, fleksibilnost i empatiju, podijelit će s nama u svojim govorima Sanja Šagud iz Atlantic Grupe i Antonia Kujundžić Velimirović iz A1 Hrvatska.

Na konferenciji će ekskluzivno biti predstavljeni i rezultati istraživanja percepcije položaja žena na razini tržišta regije jugoistočne Europe, a Lana Mučalov i Christian Čoklica iz ManPower Group će osim uvida iz istraživanja, pojasniti i smjernice za razvoj i jačanje inkluzivnih korporativnih kultura.

O otključavanju liderskih potencijala u nama, ali i u našim zaposlenicima, govorit će Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola, dok će se Jelena Jelušić iz Photomatha osvrnuti na važnost brige o zaposlenicima kao najbolje strategije employer brandinga.

Kako možemo već danas stvarati i razvijati lidere budućnosti, od najranijih školskih dana do
radnih mjesta, otkrit će nam i dvojica panelista Ivan Bartulović (Hrvatski Telekom) i najbolji
profesor na svijetu Dejan Nemčić (O.Š. Ive Andrića), u diskusiji s uspješnim lidericama Mirjam Marasović Čurčić (Jamnica Plus d.o.o.), Tina Jurjević (Bipa) Vedrana Likan (Colliers), Ana Butara (Infobip), Iva Topolovec (Nanobit), a panel će moderirati Ivana Conjar.

Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL te pod sponzorstvom tvrtki A1, Jamnica, Manpower, BIPA, Amm global institut (AGI) i Grawe.

Novosti o konferenciji dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com, a ulaznice se mogu kupiti putem maila [email protected].


Komentari