Mirna poklonila odjeću djevojkama iz Učeničkog doma i ostavila im preslatke poruke: ‘To su moji zagrljaji za vas’

Foto: Facebook/Učenički dom Dora Pejačević

Mirna je prije mjesec i pol do dva donirala svoju odjeću Učeničkom domu Dora Pejačević. Iz tog Doma objavili su kako je sada traže.

Naime, Mirna je bila velikog srca i ne samo što je donirala svoje stvari, već je ostavila i preslatke poruke u poklonjenoj odjeći.

“Bravo, uspjela si naći džep. Ovo sam kupila kada sam bila luda, mlada i išla u klub i mislila da izgledam kao da živim u Londonu. Sada idem samo u Lidl i šetam psa, pa se ti iživi u ovom kaputu”, samo je jedna od poruka koje je ostavila.

“Priznaj da je boja totalno luda! Uživaj u ovom posebnom kaputiću”, stoji u drugoj poruci.

Mirna je vidjela objavu i javila se u komentarima.

“Dragi moji, rasplakali ste me od sreće… Pišem ovdje jer se nadam da će me tako svi moji dragi “Kaputići” čuti. Kad sam pisala ove porukice mislila sam na cure koje će ih pronaći i zamišljala njihove osmijehe, njihove priče. Zamišljala sam koliko snage svaki dan treba jedno mlado biće koje živi daleko od svoje obitelji. Koliko je teško kad se ne možeš s vrata zatrčati mami u zagrljaj kad ti neki mangup prvi put slomi srce. Koliko je meni život toga poklonio, a koliko je nekoj curi možda meni vrlo sličnoj – uskratio… Htjela sam tim curama nekako dati do znanja da postoji neka tamo Mirna koja bi ih sve najrađe zagrlila i nasmijala iako ih ne zna.

Cure, te su porukice moji zagrljaji za vas i nadam se da su vas pronašli baš kad je trebalo! A sad vidim da je ta odjeća otišla i dalje i do vas koji ste možda poželjeli da ste 22.3. živjeli negdje drugdje… Ali ipak ima nešto čarobno u tom našem polomljenom gradu, a to smo mi svi – stranci koji jedni druge volimo iako se ne poznajemo”, napisala je Mirna u komentarima.

Tražimo Mirnu koja je prije otprilike mjesec i pol – dva mjeseca donirala svoju odjeću u Učenički Dom Dora Pejačević, a…

Objavljuje Ivana Harapin GajićPonedjeljak, 23. studenoga 2020.

 

Komentari

loading...