Mirna Maras Batinić: Na Staru godinu radim, još ne znam gdje ću slaviti; sad još više cijenim male stvari i bitne trenutke

HRT-ova voditeljica Mirna Maras Batinić za Zagreb.info odala je kako će dočekati novu 2022. godinu, te rekla što si sama želi za godinu koja dolazi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

‘Na staru godinu radim, nakon posla ćemo do Esplanade s prijateljima, a za navečer još nemam nikakve posebne planove’, kaže Mirna. Kako nema posebne planove za najluđu noć, tako i nije posebno razmišljala o stajlingu i tome što će odjenuti.’ To ne planiram jer još uvijek ne znam gdje ću proslaviti, vjerojatno će biti sve u zadnji čas. I odluka gdje ćemo ići isto kao i što odjenuti’, kaže nam Mirna, majka sina Nike i kćerkice Meri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Osvrnula se na 2021. godinu koja je svima bila više nego zahtjevna. ‘Uh nemam tu puno za reći…ova godina je bila vrlo izazovna kao i 2020. Iako sam oduvijek cijenila male stvari i trenutke, sad mi se čini da to još više cijenim. Jednako tako i zdravlje, na kraju dana, najbitnije je da smo zdravi, za druge stvari ćemo lako’, dodaje poznata Zagrepčanka. ‘U 2022. bližnjima i sebi želim samo zdravlja i da glava ostane zdrava, to je u ova vremena najvažnije’, kaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Za sebe tvrdi da nije osoba koja donosi novogodišnje odluke i po njima se ravna. ‘Nikad nisam donosila odluke koje trebaju uslijediti od određenog datuma. Ja sam tip koji u trenu nešto odluči neovisno o datumu tako da kod mene nema odluka koje stupaju na snagu 1.1.’, zaključuje.


Komentari