MIRJANA HRGA PORUČILA SVIMA: ‘Oni koji me znaju, znaju da bez problema idem na metak’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Bivša novinarka i savjetnica Kolinde Grabar-Kitarović, 50-godišnja Mirjana Hrga na svom Facebook profilu iznijela je svoje mišljenje na društvenim mrežama o cijepljenju te istaknula da inače nije “strašljiva osoba”, ali da čuva svoje zdravlje.

“Fakat nemam problema sa strahom. Oni koji me znaju znaju da bez problema idem na metak. Doslovno. Ali da nisam dva puta cijepljena i da nisam u prilici uskoro dobiti treću dozu, vjerujte mi, zagrebačke ulice ne bi me vidjele, kamoli šoping centar” izjavila je Hrga.

“Bez uvrede, od većine ovih što ne dijele moje mišljenje, vidjela sam puno više sr…, ali ovoga se bojim. Ili sam pokleknula kao sve ‘budale’, ili sam samo potrebno oprezna. Ne da mi se umirati u gušenju. Ako mora, neka bude nešto lakše i sudbonosnije”, poručila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana (@hrgam)

Inače Hrga se ove jeseni vratila u Zagreb nakon ljetovanja na Cresu pa je napisala objavu na društvenim mrežama povodom toga.

“Fakat volim Zagreb. U odnosu na ovaj gradić, ma što gradić – dvorište iz kojeg nisam izašla 6 mjeseci a došao mi ‘cijeli svijet’, baš se pitam kako ću bez ovog zraka, ove učmalosti, ovog ništa, naganjanja mačaka avlijanera da se ne šunjaju gostima oko stola, osluškivanja jel to noću u dvorište stigla divlja svinja ili jelen. Prošle godine “preskočila” sam kovide i potrese. Zagreb mi je već tada, s distancom od 8 mjeseci, izgledao bitno drugačije. Pitam se kad dođem na rotor u Remetincu hoću li se uopće znati uključiti u promet, ali u jedno sam sigurna: 5 min poslije ću do koljena sedmog onog tko mi ispred nosa drmne parking ispred moje kuće i kukat ću za otokom. Srećom, živim s apstinencijskim krizama, od povratka s luđačkih terena do povratka iz krčme. Valjda je ista i valjda ću za par dana opet biti “Zagrepčanka”. Odnosno – Bjelovarčanka u Zagrebu”, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana (@hrgam)

Komentari