Ministrica Žalac smatra kako joj netko podmeće :’Imam dokaze i insinuacije!’

Facebook

Ministrica Žalac 20. ožujka  gostovala je u Dnevniku Nove TV  u kojem je progovorila o famoznom Mercedesu koji dugo interesira javnost, a koji je već dulje vrijeme parkiran u njezinu dvorištu.

Ministrica je došla s papirom u ruci, za koji tvrdi da je ugovor o najmu koji je s tvrtkom Star rent-a-car šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja potpisala njezina mama.

Novinarka ju je pitala i da objasni kontradiktornost svojih izjava.

“Mislim da sam bila apsolutno precizna. Oporba je da svaki dan kritizira, to je njihov zadatak. Kad govorimo o ugovoru o najmu, ja sam ga donijela, da ne bi bilo nešto krivo. Sklopila ga je moja majka s rent-a-carom. Ima i aneks ugovora, ovjeren kod javnog bilježnika. Mislim da se krši Zakon o GDPR-u. Zašto bih izlazila s ugovorom koji je vezan za moje roditelje?”, rekla je Žalac pokazavši ugovor.

No, kasnije je ipak rekla kako je automobil unajmljen na godinu dana. Pritom je i otkrila iznos:

“To je 599 eura mjesečno, plus 300 i nešto za osiguranje, kasko… Ugovor je na godinu dana”,  rekla je Žalac.

No, gospodin Jolly je na konferenciji za medije pričao kako je “auto uzet na probnu vožnju s opcijom kupnje”. I on je tada rekao da ugovor ne može pokazati zbog GDPR-a, no tvrdio je kako ministričina obitelj nije dobila popust. Inače, ministrica na pitanje tko to plaća, u razgovoru za Novu nije bila precizna, samo je ponovila kako njezina “majka ima ugovor”.

Ministrica je komentirala i Josipa Stojanovića Jollyja te njegov kredit za hotel za koji tvrdi da je dobio u mandatu SDP-a.

“Poznajem Stojanovića od kada sam ministrica, par puta smo ručali”, rekla je Žalac.

Također je naglasila kako smatra netko iz stranke namješta no nije željela imenovati na koga misli.

“Zasad ću ostat suzdržana. Imam dokaze i insinuacije. Ja ne znam koga smetam, ali sada mi se kristaliziraju obrisi”, zaključila je ministrica.


Komentari