MiniMini ciklus zagrebačke filharmonije stiže na Youtube

Screenshot Youtube

Razdoblje suzdržavanja od javnih okupljanja zbog epidemije koronavirusa Zagrebačka filharmonija ispunit će emitiranjem na svojem YouTube kanalu koncertnih predstava “Ježeva kućica” i “Božić kod Zimogroznih”.

Na poveznici dostupna je za gledanje predstava “Ježeva kućica” koju je prema popularnoj slikovnici Branka Ćopića i uz glazbu Hrvoja Hegedušića postavila redateljica Petra Radin.

Orkestralne aranžmane napravio je Marin Rabadan, FIlharmoničarima dirigira David Danzmayr, vokalni i dramski izvođači su Hana Hegedušić, Borko Perić, Vladimir Tintor, Ivana Husar Mlinac. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Sara Lovrić Caparin.

Na poveznici dostupna je koncertna predstava “Božić kod Zimogroznih”, po tekstu i u režiji Petre Radin, uz glazbu Dubravka Palanovića. Gluma i vokali: Hana Hegedušić, Jan Kerekeš, Dražen Bratulić, Lora Simikić. Dirigira Dinko Appelt.

“Ne možemo se družiti u Dvorani Lisinski, ali Vam zato ovo vrijeme možemo uljepšati sa našim predstavama koje možete naći na YouTube kanalu Zagrebačke filharmonije”, priopćeno je.

 “Uz Zagrebačku filharmoniju i MiniMini ciklus uplovimo u svijet bajke, u svijet gdje su dozvoljeni samo osmijeh i radost. Mašta čini čuda. Čuvajte jedni druge i ljubite. I uživajte u našoj predstavi koju smo s toliko ljubavi stvarali. Dame i gospodo, cijeli jedan orkestar – samo za vas!”, poručuju iz Zagrebačke filharmonije.

Komentari