MINIMALISTIČKI I MODERNO Na prvom Tomaševićevom domjenku za novinare krekeri s tofuom, krastavac sa sirnim namazom, spring rolice

Foto: Zagreb.info

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević održao je sa zamjenicom Danijelom Dolenec i predsjednikom Skupštine Grada Zagreba Joškom Klisovićem prvi božićni prijem za novinare. Domjenak je održan u skladu s epidemiološki mjerama, u palači Dverce, gdje je novinare ranijih godina primao i gradonačelnik Bandić. Meni je bio u gradonačelnikovom stilu – minimalistički, nepretenciozan, moderan.

Foto: Zagreb.info

Nije tu bilo tradicionalnih jela kakva često viđamo po domjencima političara, poput zapečenih štrukli, rižota i mesnih pečenja i odrezaka. Kod Tomaševića su novinarima ponudili kineske mini spring rolice, mini salatu od hobotnice, kanapee raznih nadjeva (losos, tuna, pršut), krekere s tofuom i povrćem, sirni namaz na kolutićima krastavca.

Foto: Zagreb.info

Od slatkoga tu je bilo suhih i kremastih kolača u minijaturnom izdanju, ali i svima dobro poznatih mađarica, rafaelo kuglice, bijele pite kao i raznih kremastih slastica ponuđenih u plastičnim čašicama.

Foto: Zagreb.info

Za piće su ponuđeni bijelo i crno vino, sokovi od naranče i jabuke i voda.

Foto: Zagreb.info


Komentari