Milan Bandić ‘zaboravio’ na žičaru: Ovaj projekt je izvadio iz naftalina

10.02.2016., Zagreb - Pogled na Sljeme prekriveno snijegom. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je ovaj vikend nazočio 15. godišnjoj skupštini Županijske udruge uzgajivača konja. Novinarima je odgovarajući na pitanja o gradnji tunela kroz Medvednicu, odgovorio da niti jedan potez neće napraviti bez struke.

“Neću napraviti ni jedan potez o luknjama kroz Sljeme dok ne pitam ljude s one strane brega kaj oni žele. Koliko znam, sada oni žele jednu luknju i tračničku vezu između zračne luke, Jelačić placa i Zagorja, Stubaka”, rekao je Bandić za Tportal.

Nije komentirao koliko bi ovaj mega projekt koštao, ali je rekao da će profitirati i Zagrepčani i Zagorci. Što se tiče rokova, projekt bi mogao zaživjeti u “sedmom mandatu”.

Također, komentirao je položaj svoje stranke u Saboru i rekao da neće tražiti fotelje i ustupke.

“Hrvatska ima tri problema, kako afirmirati rad, kako platiti rad, kako se solidarizirati i pomoći onima koji ne rade. Te tri stvari nemaju u Hrvatskoj alternative. To uključuje u sebi širinu okupljanja… i otvorenost. Stranka rada i solidarnosti je na tom tragu i svatko je dobrodošao u stranku kome je boljitak svog mjesta na prvom mjestu. Ne fotelje. Nama fotelje ne trebaju i nikakvi uvjeti”, rekao je Bandić.


Komentari