BANDIĆ PREDSTAVIO IZBORNI PROGRAM: ‘Neka građani glasaju za sebe i bolji život, ako žele živjeti kao Zagrepčani’

Facebook/Milan Bandić

Koalicija za premijera predstavlja izborni program u Kinu.

Program će predstaviti Milan Bandić, predsjednik 365 – Stranke rada i solidarnosti, Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke: Reformisti, Ljubo Jurčić, predsjednik Novog vala – Stranke razvoja, zatim Jurica Šoić, prvi čovjek HSS-a Stjepan Radić te Milivoj Špika, čelnik Bloka umirovljenici zajedno.

Milan Bandić istaknuo je pet stvari koje Koalicija za premijera želi afirmirati: “Znanje, struku i kompetenciju, sposobne, a ne podobne. To je rak koji razara Hrvatsku posljednjih 25 godina. Druga afirmacija je afirmacija rada – u Hravatskoj treba prestati honorirati nerad. Mi još živimo na veresiju, a veresija je pokojna. Treće je afirmacija obitelji i demografske obnove, a četvrto solidarnost koje nema, osim u Zagrebu. Peto je zajedništvo koje Hrvatskoj trebao kao ozeblo sunce, i čovjek koji će to omogućiti i preskočiti ideološke role.”

Obećao je da će nakon 11. rujna Hrvatska biti kao i Grad Zagreb; država po mjeri svakog čovjeka. Također, najavio je da će u naredna dva tjedna u Zagrebu gradska uprava najugroženijima omogućiti dopunsko zdravstveno osiguranje, piše dnevnik.hr.

Moramo priznati, prilično je samouvjeren i optimističan glede nadolazećih izbora.


Komentari