MILAN BANDIĆ: ‘Hrga mi je jako simpatična, neću da se ona meni ispričava’

Screenshot: Facebook

Nakon objave burnog razgovora s voditeljicom Mirjanom Hrgom gradonačelnik Bandić kazao je kako se neće ispričati.

Podsjetimo, nakon intervjua na RTL-u s Mirjanom Hrgom gradonačelnik je izvrijeđao novinarku, a zatim je taj neugodan razgovor procurio u javnost.U jednom trenutku čuje se kako Bandić novinarki govori: Jesi li ikad rodila? Nisi. Kad budeš imala djecu onda mi govori…”. Hrga mu je odgovorila da je ovo sad još žešća diskriminacija

>>> GRADONAČELNIK BANDIĆ URLAO NA HRGU: Ulovljen neugodan razgovor nakon intervjua (VIDEO)

O spornom “razgovoru” s Hrgom

“Meni je Mirjana Hrga jako simpatična. Neću da se ona meni ispričava što insinuira i zaobilazi istinu. Vidite da toalet papira ima. Molim vas, novinari bi trebali objektivno informirati javnost, a koliko oni objektivno informiraju javnost, toliko je i gradonačelnik dostojanstven… Ako netko laže i ne govori istinu, to treba drugačije tretirati. Meni je žao zbog takvih slučajeva. Poznajem gospođu Hrgu i žao mi je što se tako ponašala. Ja još ništa nisam napravio, ona meni još manje.”, poručio je Bandić, piše index.hr.

Osvrnuo se i na izjavu Bože Petrova koji mu je poručio da se povuče iz politike.

O uvredama na račun Sandre Perković

Neka se obrati članu svoje stranke Siniši Ružiću, koji je uvrijedio Sandru Perković, nazvavši je glupačom. Petrovu želim sve najbolje, da upravlja Metkovićem, koji je “na razini naše mjesne zajednice Špansko”, rekao je Bandić.

Između ostalog je rekao kako ne prihvaća ispriku Ružića.

“To je kao da vi mene pljunete pa da mi se ispričavate. Sandra Perković nije ništa rekla gospodi iz Mosta. Što se oni imaju ispričavati?”, pitao je i ustvrdio da “granica dostojanstva postoji”, ali i da mu se sudi s dvostrukim aršinom.

>>> MOST-ovac GRUBO UVRIJEDIO SANDRU PERKOVIĆ, pa se se netipično ispričao


Komentari