Mikulić oštro po ljevici: ‘Opstruiraju rad Skupštine’

Dražen Komar

Andrija Mikulić komentirao je najavu rušenja kvoruma ljevice zbog točke o odvodnji atmosferskih voda.

Andrija Mikulić komentirao je rušenja kvoruma ljevice. Dio tog posla bi trebala preuzeti privatna tvrtka. Točka je povućena s dnevnog reda te nije došlo do rušenja kvoruma.

‘Vidjeli ste jedan uobičajeni tijek sjednice. Ništa nije neuobičajeno da se pojedina točka povuće kada nije dobro pripremljena.’, rekao je Mikulić te dodao kako je razočaran ponašanjem hrvatske ljevice u skupštini koja je navodno socijalno osvještena.

‘Očito je najbolja u tome da dođe na sjednicu gradske skupštine, destruktivno radi, ruši kvorum, uzme naknadu za sjednicu i nakon toga ode.’, komentirao je Mikulić ljevicu gradske skupštine.

‘Ovo je bila jedna predstava ljevice, tog lijevog bloka, koji ne znam zašto su u konačnici izlazili na izbore kad ne žele raditi’, rekao je Mikulić, te se nadovezao da se slična predstava odigrala u Saboru.

Komentirao je kako svi sjede po 10,15 sati u gradskoj skupšitini ali kako su zato i plaćeni kako bi zastupali interese građane te kako se ne treba ponašati kao malo dijete. Navodi kako je pozvao sve klubove na suradnju na početku svog rada jer se loša suradnja reflektira na građane.

Po pitanju obavljanja odvodnje rekao je da je uvijek otvoren i transparentan, te da treba ispitati razloge zašto se ide u tom smjeru.

‘Ukoliko točka neće biti dobro pripremljena, HDZ to neće podržati’, komentirao je Mikulić te rekao ako je prijedlog dobar i kvalitetan da ne vidi razlog da to ne podrže.

 

 

 


Komentari