‘MI KOJE IMAMO VELIKE GRUDI’ Fotografija vozačice iz Zagreba zapalila internet, svi se pitaju jednu stvar

Parkirani automobili, ilustracija (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

U prometu se svakodnevno mogu vidjeti pomalo neobični prizori pa tako na zagrebačkim prometnicama često vidimo svakakve ‘kreativne ideje’, a o prometnim prekršajima da i ne govorimo. No, ovog puta netko je uočio vozačicu kojoj sigurnosni pojas prelazi preko vrata.

Fotografija je objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode, a mnogi su pratitelji ove stranice komentirali ovaj, poprilično opasan način korištenja pojasa.

“Renault Twingo, velika vrata tj. velika udaljenost između pojasa i volana, sjedalo blizu volana zbog nižeg rasta vozačice i pojas koji se ne podešava po visini. Rezultat na fotografiji”, napisao je jedan pratitelj stranice zašto je došlo do toga da vozačica ovako koristi pojas.

Međutim, jedna je žena u komentaru navela da je problem u nečem totalno drugačijem.

“Evo, dat ću vam rješenje ovog misterija. Ovako se pojas sam digne nama koje imamo velike grudi. Još ako je kakva glatka jakna ili majica, užas. Njoj nije pojas oko vrata, nego se samo na toj strani digne gore. Mene osobno ovo živcira pa pojas prebacim ispod ruke”, pojasnila je je jedna gospođa.

 


Komentari