‘MENI JE NEUGODNO!’ Najpoznatiji Brazilac sa zagrebačkom adresom otvorio dušu pa priznao: ‘Ignorirao sam Maju’

Pedro Soltz (Foto: Instagram / Pedro Soltz)

Završena je još jedna sezona showa “Ples sa zvijezdama“, a veliku pažnju izazvao je Brazilac sa zagrebačkom adresom Pedro Soltz. Zajedno s mentoricom Valentinom Walme osvojio je pobjedničku titulu, a dojmove nakon završetka showa otkrili su za In Magazin.

”Ludo, ludo! Došao sam malo k sebi da mogu pričati. Šta da vam kažem, to je bilo iskustvo života, koliko sam emocija prošao, ja nisam mogao pričati. Meni je neugodno, ja sam ignorirao Maju”, kaže Pedro, a plesačica Valentina se našalila da su imali najgori govor na kraju showa jer se nisu nikome zahvalili.

Kaže i da su bili u totalnom šoku, a Pedro je otkrio jesu li očekivali pobjedu.

”Ovisi kad! Na početku nisam ni razmišljao, ja sam samo razmišljao ”bit će fora, zabavno, malo ću plesat”, a onda kad sam vidio da je to ipak sport, puno pravila, puno toga da treba puno truda, ja sam rekao uffff i onda se to još pretvorilo u ljubav. Ja sam se zaljubio u ples i rekao sam idemo. Kad smo došli u polufinale, ja sam rekao ”ja ću to pobijediti”. Ja mislim da sam zaslužio sve kao i Valentina, koliko smo radili, koliko smo prošli, i vidim da to napravimo sve sa punim srcem”, ističe.

TKO JE ZGODNI PEDRO? Hrvatski zet s hrvatskom adresom oženjen je našom prelijepom manekenom

Valentina je otkrila da su od početka imali dobru komunikaciju, no titula najzgodnijeg para joj baš nije sjela:

”Joj, mrzila sam to!'”.

U “Plesu sa zvijezdama” sudjelovao je i njezin dečko Marko Petrić koji je show napustio u polufinalu.

”Zaljubila sam se još više u njega gledajući ga u ovom showu i baš zbog njega i što je on prolazio sa Gabrijelom, sam ja bolje razumjela Pedra i kako pristupati na našim treninzima, onda sam još upoznala Pedra i mi smo se zbližili, tako da je to sve toliko prekrasno da ne mogu riječima opisati”, zaključuje Valentina Walme.

Komentari