Međunarodni dan turističkih vodiča

FOTO: Zagreb.hr

Na glavnom zagrebačkom trgu ispred Turističkog informativnog centra, turističkim vodičima je njihov dan čestitao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

U povodu Međunarodnog dana turističkih vodiča, Društvo turističkih vodiča Zagreb i ove je godine za sugrađane organiziralo besplatne razglede grada, koji su započeli ispred Turističkog informativnog centra u 10,00 sati.

Nakon šetnje Kaptolom i Gornjim gradom, kako se čulo, građani mogu posjetiti i izložbe Vrijeme giganta: planska industrijalizacija i nasljeđe 1947.-1952. u Muzeju grada Zagreba i Orašar – najljepšu božićnu bajku u Muzeju za umjetnost i obrt.

Na glavnom zagrebačkom trgu ispred Turističkog informativnog centra, turističkim vodičima je njihov dan čestitao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, te zaželio svim sugrađanima i posjetiteljima grada ugodan obilazak.

“Posebno sam ponosan što je Zagreb drugu godinu zaredom proglašen najljepšom adventskom destinacijom, a siguran sam da će nam to uspjeti i sljedeće godine kada ćemo skijalište imati ne u Bakačevoj ulici već u tunelu“, Radićevoj ulici, naglasio je gradonačelnik Bandić.

Predsjednica Društva turističkih vodiča Zagreba, Anđelka Vincek posebno je zahvalila gradonačelniku na početku radova žičare, koja će kako je istaknula uvelike obogatiti turizam u Zagrebu.


Komentari