McDonald’s uvodi DOSTAVU! Evo koja tri kvarta će već od sutra moći naručiti hranu iz omiljenog restorana brze hrane

Pixabay

Nakon gotovo 25 godina poslovanja u Hrvatskoj, McDonald’s je odlučio uvesti dostavu. Prvi na redu je Zagreb i to već od sutra.

Najprije će to biti moguće iz samo tri restorana – Pothodnik, Vrapče i Kvaternikov trg. Nakon toga trebalo bi krenuti daljnje širenje, prenose Vijesti.

“Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi. S Glovom i Woltom surađujemo u drugim državama i krenut ćemo prvo s Glovom. Trebat će nam neko vrijeme da se operativno posložimo, a zatim ćemo vidjeti hoćemo li uključiti suradnju s još jednom ili dvije tvrtke”, kazao je za tportal Pavel Pavliček, direktor tvrtke Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj.

Napomenuo je i da se od ovog noviteta očekuje povećanje poslovanja, što je logično. Dakle, nakon što je u Zagrebu KFC omogućio dostavu, koju godinu kasnije na to se odlučio i McDonald’s. Ne treba sumnjati u uspjeh tog projekta jer taj lanac restorana brze hrane iz godine u godinu bilježi rast prihoda.


Komentari