MATE KNEZOVIĆ: ‘U sinoćnju emisiju Otvoreno pozvani su samo birani gosti’

FOTO: Sasa Četković

Neki kandidati nisu dobili proliku da se predstave javnosti.

U utorak je emitirana HRT-ova emisija “Otvoreno”, čija tema su bili lokalni izbori u Zagrebu. U studiju je bilo sedam kandidata: Bruna Esih, Anka Mrak Taritaš, Sandra Švaljek, Ivan Lovrinović, Drago Prgomet, Marko Sladoljev, Tomislav Tomašević. Oni su pozivnice za sudjelovanje u emisiji dobili, no neki kandidati su izostavljeni. Jedan od njih je i Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke, koji se odlučio i javno pčitovati o ovome. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U hrvatskim medijima postoje poželjni i nepoželjni kandidati za gradonačelnika grada Zagreba.

Među poželjnima su oni koji proizlaze od starih okoštalih struktura. Tko su ti vidjeli smo u sinoćnjoj emisiji tzv. Javne televizije, tzv. HTV-a. Uvjeren sam da se moje ime izbjegava zbog najavljenih sveobuhvatnih promjena u gradu Zagrebu.

Te promjene će biti od simboličnih, kao što je mijenjanje trga Zločinca u Trg bl. Alojzija Stepinca, da nećemo više trpjeti zastave duginih boja, do udara po ovršnoj mafiji, uređenja gradske uprave i grada, pa do vraćanja parkova djeci i obiteljima, zdravog obrta i poduzetništva.

Zbog svega se obraćam Zagrepčanima koji su dobro upoznati s činjenicom da su svi sinoćnji gosti miljenici medija“, stoji u priopćenju.

Zagreb.info poslao je upite HRT-u u vezi izostavljanja nekih kandidata, ali odgovor još nismo dobili.

>>> Sučelili se gradonačelnički kandidati, predstavili su programe, a Esih podbadala Mrak Taritaš

>>> Namjerno degradirani? Ovi kandidati za čelo grada uopće nisu dobili poziv u Otvoreno

 


Komentari