Mario Mihaljević napao Tarika: ‘Moje ime i prezime kao da su vam psovke’

FOTO: HRT

Poznati radijski voditelj, tekstopisac i skladatelj hitova Mario Mihaljević na svom Facebook profilu uputio je otvoreno pismo televizijskom voditelju i glumcu Tariku Filipoviću u kojem ga javno proziva da namjerno zanemaruje njegovo autorstvo u pjesmama koje spominje.

Mihaljević je naglasio da ga ne proziva zbog sujete, već mu nije jasno kako ga Tarik zaboravlja spomenuti kada ga je jednom prilikom tražio da upotrijebi njegov tekst u predstavi koju je pripremao s Reneom Bitorajcem.

“Ne želim da me kao neke nazivate “velikim”, jer dopuštam da me smatrate beznačajnim autorom kao što i ja vas smatram beznačajnim voditeljem, ali to mi ne daje pravo da tvrdim kako “Milijunaša” vodi Saša Zalepugin”, oštro je odbrusio Mihaljević.

Mihaljević ističe da samo želi da se Tarik drži činjenica. Pomislio je da mu Tarik možda i zamjera što ga je jednom s legendarnim košarkaškim trenerom Pepsijem Božićem ‘samljeo’ u belotu.

“A nije valjda da mi niste oprostili poraz na turniru u belotu od mene i moga partnera pokojnog Pepsija Božića kada smo samljeli vas i vašeg partnera, što ste mi jednom usput na HTV-u spočitnuli. Ili smo mi tada igrali s Joškom Lokasom?”, zapitao se Mihaljević.

Pročitajte i čitavu objavu Marija Mihaljevića.


Komentari