Marija Husar Rimac progovorila o trudnoći u 46. godini: ‘Plakala sam…’, otkrila i što joj se dogodilo na seminaru Zlatka Suca

Foto: Instagram

Pjevačica Marija Husar Rimac u InMagazin-u je progovorila o trudnoći u 46. godini, što za nju znači vjera i kako je upoznala svog supruga.

“Niko nam se dogodio nakon 11 godina braka tako da imala sam 45 godina onda, taman sam ih navršila. Mislila sam da je to to, da Ivan ostaje jedinac i s tim sam zadovoljna bila i dragom Bogu zahvalila na tome. I onda kada čovjek kada u tom momentu sve prihvati i otpusti, saznala sam da sam u drugom stanju”, otkrila je Marija.

Kada je ugledala pozitivan test potekle su suze radosnice.

“Plakala sam, postoji video, Vjeko me snimao gdje gledam test, a on je bio sav zbunjen. I samo sam rekla da sam trudna”, izjavila je.

Inače, vjera u životu Marije Husar Rimac ima veliki značaj. Do prekretnice je došlo kada je imala 27 godina i osjetila je da joj nešto u životu nedostaje.

“Osjećala sam neku prazninu i da život prolazi. Onda sam otišla na seminar kod Zlatka Sudca i tamo mi se dogodilo preobraćenje i susret sa živim Bogom, gdje sam osjetila konačno tu puninu ljubavi i ispunjenje za kojim sam čeznula”, ispričala je pjevačica.

Supruga Vjeku upoznala je na duhovnoj obnovi kod pokojnog fra Linića, a otkrila je kako je to izgledalo.

“Obzirom da smo često dolazili na seminare, kad god je bila prilika, pater nas je uvijek zvao na druženja u zbornicu kod sebe kad je završio program. Uvijek se dobro jelo, pilo, družili smo se. Pater je jako navijao da nas dvoje probijemo tu barijeru koju smo imali da budemo zajedno. S vremenom kako smo se upoznali, krenuli smo u vezu, nakon šest mjeseci smo se zaručili i nakon godinu dana ušli u brak”, zaključila je Marija Husar Rimac.

Komentari