Manjak parkirnih mjesta stvara glavobolje: ‘Najgore je kod ovih bolnica’

Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Nedostatak parkirnih mjesta stvara velike probleme građanima.

Najveći problem nedostatka parkirnih mjesta zasigurno je u centru grada, no tamo se građani snalaze i parkiraju u dostupnim garažama Langić, Cvjetni ili pak Importanne Galleria.

Najveće glavobolje građanima ipak stvara manjak parkirnih mjesta u neposrednoj blizini bolnica. Tu zasigurno prednjače KBC Sestre milosrdnice, Petrova, ali i KBC Dubrava. Nebrojeno smo se puta i sami osvjedočili kako je na te tri lokacije gotovo nemoguće pronaći parkirno mjesto. Najgore je što se većinom radi o hitnim situacijama.

Dobar primjer nalazi se na Rebru. Tamo postoji garaža koja uvelike olakšava, kako zaposlenicima tako i posjetiteljima. Kapacitet garaže iznosi 664 mjesta.

Zagrebparking.hr
Zagrebparking.hr

Na taj se problem osvrnula i naša čitateljica Jana.

“Danas kao i prethodnih godina u blizini KBC Dubrava nema slobodnog parkirnog mjesta. Popunjeno sve raspoloživo na dva parkinga. U nedostatku istog vozači se parkiraju u proredima i tako zatvaraju izlaze drugim vozačima. S obzirom da se u okruženju nalazi veća zapuštena zelena površina pitam se dali je itko razmišljao o tome da proširi parking”, kazala je Jana.

Zagreb.info poslao je upit Zagrebparkingu vezano uz spomenutu situaciju.


Komentari