MANIFESTACIJA ZRIN.G.REEN: Raskoš prirode na Zrinskoj gori

FOTO: zagreb.hr

ZRIN.G.REEN Croatia 2016.

Manifestacija ZRIN.G.REEN održat će se treću godinu zaredom u nedjelju, 28. kolovoza u Petrinji na temu “Hrvatska zajedno; Zrinska gora-Kvarner-terme Topusko – Hrvatsko zagorje; u spomen na Nikolu Šubića Zrinskog i 450. obljetnicu bitke za Siget”, najavili su na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin, gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović i član organizacijskog odbora Berislav Ličina.

ZRIN.G.REEN je lokalno-regionalno-nacionalni projekt i nastavak je dugoročne aktivnosti i vizije razvoja kulture, edukacije, gospodarskih inicijativa i aktivnoga turizma.

“Manifestacija pokrenuta 2014. godine građanskom inicijativom koja nastoji cijelo područje Zrinske gore turistički bolje promovirati i bazirati dobrom ponudom svakako je za pohvaliti”, rekla je zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin te nadodala kako je ova konferencija još jedan vid podrške Grada Zagreba Gradu Petrinji.

Zahvalivši Gradu Zagrebu i gradonačelniku Bandiću na svemu što čine za Petrinju, gradonačelnik Petrinje Dumbović  pozvao je i građane Zagreba da se pridruže manifestaciji  ZRIN.G.REEN kojom žele pokazati raskoš prirode na Zrinskoj gori i njezin potencijal.


Komentari