MAMURLUK U STUDENTSKOM DOMU: Ušuljao im se u sobu i potajno snimio ove urnebesne prizore (FOTO)

studenti zabava party disko klub
FOTO: Facebook

U Facebook grupi “Studentski dom Stjepan Radić – Sava’ objavljene su fotografije kojih će se zasigurno sjećati još dugo svi koji su ih vidjeli. 

Ovi prizori zasigurno će ući u anale svih studentkih partija i zabava u domovima. Naime, na Facebooku su javno objavljene dosad najkontroverznije fotografije iz Studetnskog doma Stjepan Radić. Na njima se vidi kako studenti provode jutro nakon dobre proslave, a može se i naslutiti kako su se zabavljali noć prije.

Urnebesne fotografije već su sada dobile hrpu oznaka sviđa mi se, međutim, korisnik Facebooka Ivan Šolić Šoki, koji ih je objavio, potrudio se da zaštiti identitet studenata na slici. Unatoč tome, jasno se vidi o čemu se zapravo na fotografijama radi. Tako se na jednoj može vidjeti da se u sobi za dvoje studenata, nalazi njih četvero. Jedan student(ili studentica) spava sam/a na krevetu, na drugom krevetu je dvoje osoba, a četvrti student spava naslonjen na stol. Oko njih je dakako ogroman nered, a zasigurno bi se netko ispružio i na jedini preostali radni stol da na njemu nije bila hrpa odjeće.

studenti sava pijani
Facebook/Studentski dom Stjepan Radić – Sava/Ivan Šolić Šoki

Na drugoj pak fotografiji, vide se troje studenata, kako spavaju na jednom krevetu – za jednu osobu. Na malom krevetu mjesto su našli jedna djevojka i dvoje studenata, a jedan od njih malo visi s kreveta, tako da je zapravo samo polovicom gornjeg dijela tijela na krevetu, dok se ostatkom tijela udobno ispružio po podu.

studenti sava pijani
Facebook/Studentski dom Stjepan Radić – Sava/Ivan Šolić Šoki

Uz to, kako bi bilo jasno da su snimke autentične, objavljena je i fotografija ‘pivske piramide’ što ove jutarnje prizore lako stavlja u kontekst mamurluka i ludih noći, pa je malo lakše shvatiti kako im zapravo nije tijesno. No, osim piva, ima tu i žestokih pića, raznih. Kako se može zaključiti prema ovoj fotografiji, na stolu su se, umjesto knjiga, našle razne prazne boce whiskeya i votke.

studenti sava pijani
Facebook/Studentski dom Stjepan Radić – Sava/Ivan Šolić Šoki
studenti sava pijani
Facebook/Studentski dom Stjepan Radić – Sava/Ivan Šolić Šoki

Iako postoji malena vjerojatnost da se studenti jasno sjećaju ovih prizora, pretpostavljamo da su ovo načini na koje se za vrijeme studiranja ili života u domu stvaraju životna prijateljstva, sklapaju poznanstva i pronalaze ljubavi. 

>>>BIZARAN OGLAS NA STRANICAMA SC-a: Nude posao studentima, a uvjet je gotovo nemoguće ispuniti

>>>STUDENTI SA SAVE IMAJU GENIJALNU TRADICIJU: Zbog ovoga ćete poželjeti biti dio njih (FOTO)


Komentari