Mame proslavile Dan zaljubljenih na Čakulaonici

Press

Unatoč hladnoći i „polarnim“ uvjetima, Čakulaonica se uspješno održala i prigodno proslavila mjesec ljubavi.

Na Čakulaonici održanoj 27. veljače 2018. godine u dječjem vrtiću „Pčelica“, Josipa Hamma 2, pridružile su se i studentice socjalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu te će se i ove godine nastaviti suradnja u sklopu programa provođenja terenske prakse studenata 2. godine socijalnog rada.

U okviru kolegija „Socijalni rad s obitelji“ studentice druge godine socijalnog rada će kroz naredna tri mjeseca obavljati praksu u udruzi SRETNA MAMA kako bi se detaljnije upoznale s problematikom i modelima pružanja podrške jednoroditeljskim obiteljima.

Uključivanjem u ovu praksu, studenti će osim upoznavanja s načinom funkcioniranja Udruge SRETNA MAMA, steći uvid u specifične životne okolnosti samohranih roditelja i jednoroditeljskih obitelji, s ciljem razvijanja senzibilnosti za potrebe ove skupine roditelja i djece.

„Neopisivo smo sretni što se suradnja sa studentima socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu nastavlja i ove godine. Prošle godine smo imali jako lijepa iskustva, a većina studenata je i dalje u kontaktu sa obiteljima koje su posjećivali tijekom prakse.  Vjerujemo da će se i ove godine roditi divna prijateljstva!“,   izjavila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

Kako je veljača mjesec ljubavi, poznati svjetski brend Elizabeth Arden pripremio je za roditelje prave kozmetičke poslastice. Mame su dobile na poklon predivne torbice sa preparativnom kozmetikom luksuznog brenda.

Također najpoznatiji domaći proizvođač kave, Franck d.d., podržao je Čakulaonicu svojim vrhunskim proizvodima i obradovao sve ljubitelje toplih napitaka.

Za sudjelovanje u radionici koja će se održati u ožujku roditelji se mogu prijaviti na [email protected] ili se javiti putem službene Facebook stranice. Broj mjesta je ograničen (moguće je maksimalno 20 roditelja po radionici).

Svi zainteresirani roditelji, vrtići, donatori, predavači, pedijatri mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali doprinos ovakvim akcijama svojim iskustvima, stručnošću u jačanju potpore za ove hrabre roditelje.


Komentari