MAMA KOJA JE VRATILA BON I LEKSIKON RAZLJUTILA MNOGE: Reagirala Andrea Andrassy, ali i Zoran Šprajc (FOTO)

Facebook

Priča o djevojčici Zari koja je kolegici iz razreda za rođendan poklonila bon u H&M-u od 200 kuna i leksikon, nakon čega je majka slavljenice vratila bon uz  poruku, dobila je svoj nastavak.

Kada je prije nekoliko dana na društvenim mrežama jedna majka podijelila svoje iskustvo vezanu za kupnju rođendanskog poklona, mnogi nisu mogli vjerovati u istinitost ove priče. Naime, njezina sedmogodišnja kćer Zara bila je pozvana na rođendan kolegice iz razreda, a kao poklon joj je odnijela bon za H&M u iznosu od 200 kuna i školski leksikon.

Međutim, mami slavljenice se to nikako nije svidjelo pa je poklon vratila, uz poruku kako ona nikad u životu nije ušla u dućan poput H&M-a te da im ne treba takav poklon te je napisala kako ke njezina kćer očekivala dvorac princeze Else te kako je već unaprijed odredila tko će joj što kupiti. Cijena takvog dvorca je 700 kuna, Zara svojoj mami nije željela ni reći da ga kupi.

Majka koja nije očekivala ovakvu reakciju, cijeli razgovor je objavila na Facebooku, a prijepis razgovora internetom se proširio brzinom munje.

Cijela ova pričasada je dobila i nastavak jer je majka slavljenice osim bona, vratila i leksikon. Poznata komičarka Andrea Andrassy na svom Facebooku napisala je kako joj se javila majka djevojčice Zare i to joj rekla, a potez ove majke kritizirao je i poznati TV voditelj, Zoran Šprajc.

Capture

“Javila mi se mama Zare kojoj je vraćen H&M bon koji je poklonila za rođendan. Zari je vraćen i leksikon i tužna je. Zamisli to, curica u drugom razredu mora biti tužna jer ‘poklon nije bio dovoljno dobar’. Danas idem Zari kupiti novi leksikon i onda idem po kućama – Zara voli Maju Šuput, voli Grašu, Ninu Badrić… i SVI će joj ispunit njen novi leksikon (nadam se :)). Zato jer je Zara kul, zato jer su leksikoni kul, i zato što vraćanje poklona nije kul”, napisala je Andrea na svom službenom Facebook profilu.

Još jedna jako bitna stvar u priči s leksikonom – poslat cemo jedan i drugoj curici, jer je poanta da su obje curice…

Posted by Andrea Andrassy on 2. ožujka 2016


Komentari