Mali sajam sportova: Sportski dan sa Sandrom Švaljek na Jarunu

Očekuje vas pravi mali sajam sportova na kojem će brojni zagrebački klubovi i udruge predstaviti sportove uz popratna natjecanja na kojima svi mogu sudjelovati i dobro se zabaviti.

U subotu 22. travnja u 15.00 sati  na Jarunu (Malo jezero, kod stolova za stolni tenis i mini-golf) gdje će se održati sportsko druženje u organizaciji nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba, Sandre Švaljek. Nakon pozdravnog govora, u 15 sati i 15 minuta, predviđeno je vrijeme za izjave medijima.

Na događaju koji nosi naziv „Sportski dan sa Sandrom“ očekuje Vas pravi mali sajam sportova na kojem će brojni zagrebački klubovi i udruge predstaviti sportove uz popratna natjecanja na kojima svi mogu sudjelovati i dobro se zabaviti. Informacije o sportovima ponudit će treneri i sportaši iz preko 20 sportova: stolnog tenisa, juda, yoge, biljara, šaha, plivanja, taekwondoa, triatlona, windsurfa, baseballa, košarke, nogometa i mnogih drugih.

Pored informacija o sportovima, zainteresirani moći će dobiti i informacije o prevenciji ozljeda i pravilnoj prehrani sportaša. Korisne savjeti i odgovore na pitanja svi sudionici događanja moći će dobiti od nutricionistice Sare Kobac, višeg fizioterapeuta Marijana Santinija, dr. med., specijaliste ortopeda Davora Duvančića, dr. med. pedijatrijske neurologije Monika Kukuruzović te Kristine Kužnik, stručnjakinje za sport za djecu s epilepsijom.

Stoga, dođite u subotu poslijepodne na Jarun i provedite sportski dan sa Sandrom Švaljek.


Komentari