MALI NIKOLA TREBA VAŠU POMOĆ: Ljeto će provesti skupljajući boce i stare novine kako bi išao na maturalac (FOTO)

Facebook: Matej Marinković

Nikola je upravo završio, kako navodi, sedmi razred osnovne škole, ima dvojicu braće i dvije sestre, nezaposlenu majku i oca koji uzdržava cijelu obitelj radeći kao zaštitar.

Facebookom kruži objava Zagrepčanina, Mateja Marinkovića, u kojoj je opisao nezahvalnu situaciju u kojoj se našao dječak Nikola. Naime, malac je upravo završio, kako navodi, sedmi razred osnovne škole, ima dvojicu braće i dvije sestre, nezaposlenu majku i oca koji uzdržava cijelu obitelj radeći kao zaštitar. Mali Nikola je krenuo u akciju skupljanja boca i starih novina kako bi zaradio za maturalno putovanje na jesen.

“Nikola će ovo ljeto provesti skupljajući boce i stare novine kako bi u rujnu mogao na maturalac sa svojim razredom… Ima 14 godina i skuplja boce i stare novine kako bi si omogućio odlazak na more i kaže kako ga to opušta, da mu nije problem ustajati ujutro dok većina njegovih vršnjaka tada ne zna ni gdje je i s tatom dok iz Ivanića putuje svaki dan raditi u Zagreb, za vrijeme njegove smjene skupljati boce i novine…” objavio je Marinković.

Donacije u svim oblicima primaju se u kafiću Petrus u Vlaškoj 93b u Zagrebu od ponedjeljka do subote od 7 do 15 sati, poručio je Marinković.


Komentari