Majka pretučenog mladića: ‘Netko je uzviknuo ‘Hajduk’ te su mog sina četvorica udarala nogama po glavi’

Ilustracija

Iz policije navode da je istraga u tijeku.

Pisali smo kako društvenim mrežama kruži potresan apel majke čiji je sin pretučen u nedjelju u 6 ujutro na Trgu bana Jelačića. Podsjetimo, kako navodi ova sugrađanka, sina joj je iscipelarila skupina Bad Blue Boysa.

>>>Potresan apel Zagrepčanke: ‘Sina su mi nasred trga iscipelarili, molim vas za pomoć kako se ne bi ponovio Luka Ritz’

“Dobar dan! Ovdje mama čijeg su sina jutros u 6 sati BBB na Trgu bana Jelačića iscipelarili. On ima frakturu glave i nosa na tri mjesta i cijelo tjelo natučeno. Molim Vas za pomoć da se počinitelji nađu. Moj sin je Zagrepčanin koji nije balavac i ima 28 godina. Pomognite nama građanima da se ti klošari maknu sa ulica. Da se ne ponovi ponovo Luka Ritz. Molim za pomoć da se krivci nađu!” napisala je ova Zagrepčanka.

No, na njezinu objavu pristiglo je mnogo upita kako zna da su u pitanju bili Bad Blue Boysi,  stoga smo majku pretučenog mladića zamolili da nam ispriča što se točno dogodilo.

“Sin mi je bio sa prijateljem vani koji je saznao da će postati otac. Zadnje čeg se sjeća jest da su pričali s mladićem iz Ukrajine i nekim umjetnikom. U tom trenutku naišla je skupina mladića koja je pjevala Dinamove pjesme. Netko je viknuo “Hajduk!” i njih dvojica su pretučeni. Mog sina su cipelarila četvorica po glavi dok je ležao na podu. Njegov prijatelj je mislio da su ga ubili jer je od siline udaraca kolutao očima. Sretna sam što je živ, ali želim da se ti klošari maknu sa ulice jer možda netko slijedeći neće biti te sreće da ostane živ.” kaže nam ova sugrađanka.

Iz policije kažu kako je dojava o navedenom događaju zaprimljena, a napadnuti sugrađanin je odbio liječničku pomoć. Također ističu da je u tijeku istraga oko utvrđivanja identiteta samih počinitelja.


Komentari