Majka pretučene djevojčice: ‘Znam da će me bivši muž ubiti, ali prije toga želim zaštititi svoju djecu’

FOTO: Screenshot/Hina

Nije pitanje hoće li me bivši muž ubiti, nego kada će. Ja znam da će me ubiti. Ali prije toga želim učiniti sve da zaštitim svoju djecu, i želim dići institucije na noge, ne samo radi moje obitelji, nego radi sve djece koja imaju očeve nasilnike i radi svih žena koje šute o zlostavljanju jer se boje, rekla je za 24sata E.D.F. čiji je bivši muž, a ujedno i bivši policajac, uvjetno pušten iz zatvora da bi čuvao djecu dok je E.D.F. bila u bolnici, koji je u petak poslijepodne brutalno istukao njihovu 14-godišnju kćer.

Incident se dogodio na Peščenici u Zagrebu, a slučaj je popratila i reakcija majke koja nije bila zadovoljna intervencijom policije. Razgovor možete poslušati OVDJE.

Kasnije su iz policije kazali da je bilo propusta u komunikaciji.

Navodno je otac pretučenoj djevojčici uzeo i 700 kuna koje je ona skupljala za maturalac.

Očevid je napravljen četiri dana poslije, ovaj utorak, u prisustvu oca, a majka djevojčice mu nije željela prisustvovati. Promatrala je sve međutim iz kuće susjede. Kazala je kako je njezin bivši muž iz policijskog auta izašao bez lisica na rukama te da je zapalio cigaretu, a potom se i s nekim rukovao.

Kaže kako je kći nakon svega puna masnica.

“Jučer je puštena iz Klaićeve, jadna je, tata joj je iščupao pol kose i sad ona plače, želi se ošišati na ćelavo. Još ima masnicu na oku pa mora kapati oči. Tijelo joj je isto puno masnica i sad je još sva jadna jer je nestao njen novac i tužna je jer se boji da neće moći ići na maturalac”, ispričala je majka djevojčice za Index.

S bivšim policajcem ima i sina (7) koji ima autizam.

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pritvorio je na mjesec dana bivšeg specijalca S. F.-a (46), koji je pretukao kćer (14) . Nasilnik je kazneno prijavljen zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela povrede djetetovih prava te kazneno djelo tjelesne ozljede završio je u istražnom zatvoru kako ne bi mogao utjecati na svjedoke i(li) ponoviti kaznena djela.


Komentari