MA TKO JOŠ PROVALJUJE KROZ VRATA? Mladići probili rupu u zidu kako bi orobili dućan

(FOTO. Pixabay

Oni, naime, nisu pokušali provaliti kroz vrata već su najprije ušli u otključanu šupu koja se nalazi tik uz trgovinu, a potom su razbili knauf koji dijeli šupu i trgovinu.

Dvojica mladića (20, 22) pokušala su provaliti prošloga tjedna u trgovinu Lonia u Brckovljanima pokraj Dugog Sela. Mladići su provalu pokušali izvršiti u noćnim satima, a način na koji su provalili je veoma zanimljiv. Oni, naime, nisu pokušali provaliti kroz vrata već su najprije ušli u otključanu šupu koja se nalazi tik uz trgovinu, a potom su razbili knauf koji dijeli šupu i trgovinu. Mladići su ušli u skladište trgovine iz kojeg su mislili ući u samu trgovinu, ali na svu sreću upalio se alarm pa su provalnici brzo dali petama vjetra i ostavili sav plijen za sobom.

“Pretpostavljali smo da su provalnici žgoljavi jer je rupa koju su probili u zidu kako bi provalili u trgovinu visoka osamdesetak i široka jedva četrdeset centimetara“, kazala je zaposlenica trgovine, prenosi Večernji.

No, mladići su očito bili u pohodu te večeri jer su nakon trgovine nastavili s provalama. Sljedeću provalu obavili su u osnovnoj školi, a potom u još pet poduzeća u kojima su orobili aparate za sokove i grickalice iz kojih su krali novac i žetone. Njihov mali noćni “izlet” ipak nije bio tako bezazlen jer su iz njega izašli bogatiji za 8400 kuna. No, tandem je ipak uhićen nekoliko dana nakon serijskih provala. Obojica su otprije poznata policiji zbog više desetaka krađa koje su počinili još kao maloljetnici, a u jednom momentu otišli su toliko daleko da su pokušali orobiti i tvrtku Monting u kojoj je 20-godišnjak bio zaposlen.

>>> POZNATOME REDATELJU PROVALILI U STAN: ‘To nije slučajnost, očito je da se radi o zastrašivanju’!

>>> TARIKU I LEJLI FILIPOVIĆ UKRADENO 150 TISUĆA KUNA: Iznenadit ćete se kada vidite tko ih je pokrao!


Komentari