MA NIJE VALJDA?! Žena ostala zgrožena ponašanjem u zgradi: Sreća da je susjed bio doma pa pogasio jer tko zna kako bi završilo!

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Da život u zagrebačkim zgradama zna ponekad biti težak zbog susjeda koji izluđuju jedni druge često imamo priliku vidjeti. Razne su situacije koje smetaju jedni drugima – od glasne glazbe, gledanja televizije, radova, kućnih ljubimaca…

Popis je podugačak, a na njemu se nalazi bacanje čikova preko balkona.

“Poštovani susjedi, molim Vas da ne bacate čikove preko balkona, stavite si na balkon posudicu s vodom, te u nju otresajte pepeo s cigarete te gasite cigarete, izlijte posudicu u wc školjku, isperite posudicu te ponovno ulijte malo vode za sljedeću upotrebu. Zahvaljujem na razumjevanju i kulturi”, napisala je jedna gospođa u Facebook grupi ‘Moji Srednjaci’.

Očito je da je taj problem učestao jer su joj se javili i stanari iz ostalih dijelova grada koji muku muče sa sličnim problemima.

“Nakon dva tjedna godišnjeg na balkonu me dočekalo 7 čikova, ali što očekivati u zgradi s koje lete konzerve, ostatci hrane… Nedavno parkiram auto iza do livade, izlazim i skoro me pogodi prazna konzerva Rio mare insalatissime. Dobro je znati da se barem zdravo hrane”, šaljivo je dodala članica grupe.

No, ima i onih kojima nije do šale.

“Evo kod nas u prizemlju je požar bio jer neka stoka bacala čikove na ovu sušu. Sreća da je susjed bio doma pa pogasio jer tko zna kako bi završilo. Čikove bacaju i dalje…”, zabrinuto se potužila čitateljica.

“Čikovi svako malo i u našoj zgradi rade veliki problem. Mi smo već imali situaciju da je bačeni čik udario o rub balkona te se odbio na tepih u dnevni boravak, srećom smo bili u stanu i u tom trenutku ga uočili. O kapanju klima da ne govorimo. Sve kapa po prozorima i roletnama i osim buke koju kapanje stvara, sve je uvijek zaprskano i puno kamenca”, dodaje druga.

Vratimo se na početak ovog članka i ponovimo – stavite si na balkon posudicu s vodom, te u nju otresajte pepeo s cigarete te gasite cigarete, izlijte posudicu u wc školjku, isperite posudicu te ponovno ulijte malo vode za sljedeću upotrebu.


Komentari