MA JE LI TO MOGUĆE? Cijeli dan zakopavali rupu na Slavonskoj, a sada je opet otkopavaju (FOTO)

Twitter

Kao da rupa sama po sebi nije dovoljno apsurdna, dogodio se i još jedan golemi propust.

Glavna tema u gradu proteklih dana je već naveliko i naširoko poznata rupa na Slavonskoj. Krater promjera pet i dubine sedam metara otvorio se u ponedjeljak navečer na raskrižju Slavonske i Marohnićeve, a izazvao je nezapamćene gužve. U sanaciju se krenulo gotovo pa momentalno, a rupa je u srijedu privremeno sanirana, to jest zatrpana, barem toliko da se može prometovati.

No, kao da rupa sama po sebi nije dovoljno apsurdna, dogodio se i još jedan golemi propust. Naime, na Twitteru je osvanula slika, oko 15 sati na kojoj se vidi kako su se bageri vratili kod rupe i kako ju vjerovali ili ne – otkopavaju. Jedan je Twitteraš objavio i kako su vjerojatno zaboravili ubaciti cijevi.

Na teren je u srijedu izašao i prometni stručnjak Željko Marušić koji je rekao kako nema informaciju da su radnici zaboravili postaviti cijevi i da zato danas popodne otkopavaju rupu.

“Ali živimo u banana državi i sve je moguće. Ipak vjerujem da sve ide svojim tokom i da će radovi biti gotovi do petka”, rekao je Marušić za 24 sata.

Do rupe u utorak svratio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je najavio da će se raditi u tri smjene ne bi li se rupa na najvažnijoj gradskoj prometnici sanirala.

“Meni je žao da se to dogodilo, srećom nitko nije ozlijeđen. Već radimo na saniranju rupe. Dubit ćemo na trepavicama ako treba, ali riješit ćemo to u roku 24 sata”, komentirao je Bandić.

>>> RUPA POSTALA URNEBESNI HIT: Kada vidite ove fotke, shvatit ćete zašto društvene mreže gore (FOTO)


Komentari