Lopovi izašli iz karantene: U gotovo manje od 24 sata ukradena tri automobila u Zagrebu, u jednom policija pronašla dvoje maloljetnika

Ilustracija

U vrijeme epidemije koronavirusa zagrebačka je policija često isticala kako je kriminal u gradu u osjetnom padu.

Proteklih dana ljudi su se vratili na ulice, a vratili su se i lopovi. Dokaz tomu je i i izvješće policijske uprave zagrebačke koja je objavila kako je protekloga petka otuđeno tri automobila dok je jedan od njih pronađen.

Između 22. i 23. svibnja, od 21:30 do 8:50 sati u Dubravi, I. Poljanice, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, oštetivši 31-godišnjaka za oko 90.000 kuna, izvijestili su iz policije.

Također, između 22. i 23. svibnja, od 16 do 10 sati u Novom Zagrebu u Potočnjakovoj ulici, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke VW Passat daruvarskih registarskih oznaka, oštetivši pritom poduzeće iz Daruvara za oko 150.000 kuna.

Možda najbizarniji slučaj krađe dogodio se 22. svibnja, od 7 do 16 sati u Novom Zagrebu na Aveniji Većeslava Holjevca, kada je nepoznati počinitelj otuđio osobni automobil marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka, oštetivši time 58-godišnjakinju za oko 1100 kuna.

Kasnije, istoga dana, policijski službenici su pronašli otuđeni automobil u Ulici Karla Metikoša u kojem su bile dvije maloljetne osobe te su ih doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Komentari